VELKOMMEN TIL YX

Samarbeid

Om oss

Norges Skiskytterforbund

I YX tror vi på kraften av gode forbilder med solide holdninger. Derfor har vi samarbeidet med Norges Skiskytterforbund siden 2017, med felles enighet om verdier som fremmer mestring, prestasjoner og arbeidsglede i både næringsliv og idrett. 

I YX tenker vi offensivt, ambisiøst, og langsiktig - og inspireres av sterke prestasjonsmiljøer som toppidrett. Vi er veldig stolte over samarbeidet med både Norges Skiskytterforbund og ikke minst verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. NRK og TV 2 har TV-rettigheter på Rulleskiskyting, Verdensmesterskap og World Cup i skiskyting i hele avtaleperioden. 

Foto: Wordup / Johannes Wiken.

Skiskytter med MOT

I YX deler vi MOT sin visjon om et varmere og tryggere samfunn. Derfor har vi samarbeidet med organisasjonen i mange år for å bidra til å styrke ungdoms oppvekstmiljø, livskvalitet og selvfølelse. «Skiskytter med MOT» er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiskytterforbund, YX og MOT Norge. Bakgrunnen for prosjektet er å gi et tilbud til alle landets 15-16 åringer der vi setter fokus på utvikling og det å være en lagspiller og en god rollemodell.

Gjennom 14 samlinger lokalisert rundt om i hele Norge får utøverne muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Instagram

Følg oss på Instagram for glimt fra stasjoner og vei.

Les mer

Facebook

Følg med på Facebook for siste nytt!

Les mer