VELKOMMEN TIL YX NORGE

Samarbeid

Om oss

Norges Skiskytterforbund

I YX tror vi på kraften av gode forbilder med solide holdninger. Derfor har vi samarbeidet med Norges Skiskytterforbund siden 2017, med felles enighet om verdier som fremmer mestring, prestasjoner og arbeidsglede i både næringsliv og idrett. 

I YX tenker vi offensivt, ambisiøst, og langsiktig - og inspireres av sterke prestasjonsmiljøer som toppidrett. Vi er veldig stolte over samarbeidet med både Norges Skiskytterforbund og ikke minst verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. NRK og TV 2 har TV-rettigheter på Rulleskiskyting, Verdensmesterskap og World Cup i skiskyting i hele avtaleperioden. Vi i YX gleder oss til å følge våre forbilder på TV frem til OL i 2026! 

Foto: Wordup / Johannes Wiken.

Skiskytter med MOT

I YX deler vi MOT sin visjon om et varmere og tryggere samfunn. Derfor har vi samarbeidet med organisasjonen i mange år for å bidra til å styrke ungdoms oppvekstmiljø, livskvalitet og selvfølelse. «Skiskytter med MOT» er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiskytterforbund, YX og MOT Norge. Bakgrunnen for prosjektet er å gi et tilbud til alle landets 15-16 åringer der vi setter fokus på utvikling og det å være en lagspiller og en god rollemodell.

Gjennom 14 samlinger lokalisert rundt om i hele Norge får utøverne muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Generell sponsing

Individuell spons: YX-stasjoner støtter lokale sponsorobjekter og gjennomfører egne markedsføringsaktiviteter. I tilfeller hvor det blir aktuelt for et større samarbeid, kan YX Norge være åpne for ytterligere støtte og sponsormidler, men det betinger at aktivitet og formål er forankret og godkjent av forhandler(e) i samråd med YX Norge.

Energifondet 22/23: Tildelningen av midler for sesongen 22/23 gikk til Team Karidalen Skiskyting, Trondheim Biathlon Team og Holmenkollen Biathlon. Vi ønsker alle lag og utøvere lykke til med trening og konkurranser! YX er der for påfyll - Uansett hvor dere er på vei!

Vil du samarbeide med oss?

Ta kontakt med Markeds- og sponsorsjef, Jens Hveem.

Jens Hveem

Markeds- og sponsorsjef

YX Norge

Instagram

Følg oss på Instagram for glimt fra stasjoner og vei.

Les mer

Facebook

Følg med på Facebook for siste nytt!

Les mer