VELKOMMEN TIL YX NORGE

Samarbeid

Om oss

Norges Skiskytterforbund

I YX tror vi på kraften av gode forbilder med solide holdninger. Derfor har vi samarbeidet med Norges Skiskytterforbund siden 2017, med felles enighet om verdier som fremmer mestring, prestasjoner og arbeidsglede i både næringsliv og idrett. 

I YX tenker vi offensivt, ambisiøst, og langsiktig - og inspireres av sterke prestasjonsmiljøer som toppidrett. Vi er veldig stolte over samarbeidet med både Norges Skiskytterforbund og ikke minst verdens beste skiskytter, Johannes Thingnes Bø. NRK og TV 2 har TV-rettigheter på Rulleskiskyting, Verdensmesterskap og World Cup i skiskyting i hele avtaleperioden. Vi i YX gleder oss til å følge våre forbilder på TV frem til OL i 2026! 

Skiskytter med MOT

I YX deler vi MOT sin visjon om et varmere og tryggere samfunn. Derfor har vi samarbeidet med organisasjonen i mange år for å bidra til å styrke ungdoms oppvekstmiljø, livskvalitet og selvfølelse. «Skiskytter med MOT» er et samarbeidsprosjekt mellom Norges Skiskytterforbund, YX og MOT Norge. Bakgrunnen for prosjektet er å gi et tilbud til alle landets 15-16 åringer der vi setter fokus på utvikling og det å være en lagspiller og en god rollemodell.

Gjennom 14 samlinger lokalisert rundt om i hele Norge får utøverne muligheten til å trene og utvikle seg som skiskyttere, i tillegg til å lære mer om verdiene som MOT tar med seg inn i samlingen gjennom foredrag og lek.

Generell sponsing

Mange av våre egeneide YX-stasjoner støtter lokale sponsorobjekter og gjennomfører lokale markedsføringsaktiviteter. I tilfeller hvor dette blir aktuelt for et større samarbeid vil YX Norge AS være åpne for ytterligere støtte og sponsormidler, men det betinger at aktivitet og formål er forankret og godkjent av forhandler(e) i samråd med YX Norge AS.

NYHET! Energifondet 22/23: Skiskyttere over 16år, klubblag eller regionslag som faller utenfor NSSF sine rekrutt- og seniorlandslag, har nå muligheten til å søke økonomisk støtte til egen eller felles satsning. Det vil bli stilt krav til planlegging, budsjett, profilering, holdninger og positiv opptreden som forbilde. Søknadsfrist var 4.9.22. Alle som har søkt vil få svar i løpet av september 2022.

For andre henvendelser, ta kontakt med Markeds- og sponsorsjef, Jens Hveem jhv@yx.no

Vil du samarbeide med oss?

Ta kontakt med Markeds- og sponsorsjef, Jens Hveem.

Jens Hveem

Markeds- og sponsorsjef

YX Norge

Instagram

Følg oss på Instagram for glimt fra stasjoner og vei.

Les mer

Facebook

Følg med på Facebook for siste nytt!

Les mer