Din Stasjon

Bli en del av selveierens kjede

YX er din stasjon – velkommen til oss!

Kremmer og selvdreven

Ingen kjenner bedre enn selveiere den gleden og styrken som ligger i det å eie og drive sin egen stasjon. Vi har lang historie og sterk kultur for samarbeid med selvstendige forhandlere, og vi har etablert en samarbeidsform forhandlerne selv har vært arkitekten bak. Vi skal være den beste samarbeidspartner til bensinstasjoner der forhandler eier og driver sin stasjon. Vår filosofi er at dyktige forhandlere lykkes i kraft av seg selv.

Nærstasjon og lokal møteplass

Vi kan ikke skru tiden tilbake og si at vi skal gjenskape de gode gamle bensinstasjonene. Men som kjede har vi mål å være best lokalt, og skape DIN nærstasjon. Vi har tro på at du driver god butikk fordi du kjenner behovet til nærområdet ditt, og fordi du og dine ansatte har en unik evne til å være det perfekte smøremiddelet og solide navet som lokalbefolkningen setter så stor pris på.

Mer sjel enn konsept

Lokalt kremmerskap og personlig engasjement kan ikke erstattes av sentraliserte prosesser. YX Norge er leverandør av drivstoff. Vår rolle for øvrig bestemmes av forhandlerne gjennom YX Forhandlerforum. Vårt kjedekonsept skal legge rammene for din suksess i form av innkjøpsbetingelser, sortiment, kampanjer, butikkdata, og gode kortavtaler for dine kunder osv.

Sammen er vi vinnere

YX Norge tilbyr et samarbeid der forhandlerne selv setter premissene for hvordan felles ressurser skal brukes. Vil du bli en av oss – samtidig som du kan være akkurat deg? Her er 5-punktslisten som gjør at vi sammen skaper den beste nærstasjonen:

  •  Du får bransjens beste drivstoffbetingelser. 
  •  Du får bransjens beste betingelser på butikkvarer. 
  •  Sammen definerer og bestemmer vi fellesvilkår. 
  •  Du får hjelp med lokaltilpasset profilering og markedsføring. 
  •  Du nyter godt av effektive støttefunksjoner sentralt.

Selveier og medsammensvoren

Det er du som driver butikken, som sørger for å skape trafikken. Vi vil heller inspirere enn kontrollere. Så den daglige driften er opp til deg! I YX kjeden kan du etablere og fullføre din egen visjon om DIN STASJON.

Velkommen til YX!

Ta kontakt med Thor Kristian Korsvold på 907 96 807 eller dinstasjon@yx.no for en uforpliktende samtale!

Lurer du på noe?

Kontakt oss her