VELKOMMEN TIL YX

Overskudd på veien

Les om YX Truckkort
YX Truckkort

Vi sender deg gjerne et tilbud på YX Truckkort som er tilpasset dine behov.

Les mer
Ruteplanlegger

Planlegg din rute for enklere og mer bekymringsfri kjøring.

Les mer
Kundestøtte

Har du spørsmål eller behov for hjelp? Få svar på det du lurer på.

Les mer

Ny logo, samme nettverk og avtale

YX Truck blir til Uno-X Truck. Vi er de samme folkene, men endrer navn og logo. Din avtale med oss fortsetter som før med de samme rabattene på de samme truck-lokasjonene.

Vårt samarbeid fortsetter som før, vi gjør ingen endringer i avtalen. Du vil ha den samme kundereisen og dekningen som før. Merk at vi nå heter Uno-X Mobility Norge AS og at du snart vil se ny logo og farge på våre truck-lokasjoner.

For de som alltid er på vei

For de som holder hjulene i gang er turen ofte et mål i seg selv. Derfor ser vi i YX på det som vårt ansvar å gjøre turen så god som mulig - slik at både kontortid, kjøretid og hviletid er kvalitetstid. For oss er det en ære å kjenne kundene våre og hverdagen deres. Samtidig ønsker vi å utnytte mulighetene med digital teknologi for å optimere, evaluere og sikre overblikket for både sjåfører og beslutningstakere.

Investering i overskudd

Vi forstår hvor frustrerende det er å stoppe på et anlegg som ikke lever opp til forventningene eller en pumpe som er i stykker. Vi forstår også at det å kunne planlegge ruter på forhånd og holde styr på forbruket er noe som gir overskudd - både på bunnlinjen og for deg selv. Hos YX mener vi derfor at en investering i sjåførens overskudd er den eneste langsiktige løsningen for en sunn og effektiv forretning. Så hos oss kan du forvente at vi strekker oss den ekstra mila for å sikre overskudd på veien.

YX Truck kort

Som den eneste landsdekkende norske drivstoffleverandøren på markedet, tilbyr vi personlig, fleksibel og tilpasningsdyktig service. Med YX truckkort får du en fordelaktig totalpakke med oversiktlig bilregnskap, konkurransedyktige betingelser og tilgang til over 400 stasjoner i Norge der 120 er spesialtilpasset tyngre kjøretøy. Som truckkunde får du full rabatt på alle stasjoner som er med i trucknettverket. Kortet kan brukes på YX-Truckanlegg, YX-stasjoner og Uno-X-stasjoner i Norge i tillegg til YX i Danmark, samt Preem-stasjoner i Sverige. I tillegg til at du har mulighet for 2-kort system (bilkort + sjåførkort) kan du også bestille Bom og Ferje–brikker gjennom YX.