Enklere drift

YX Truckkort

Bli kunde

YX Truckkort

YX Truck kortsystem representerer en løsning som gir en rekke økonomiske og praktiske fordeler - enklere driftsadministrasjon, redusert kapitalbinding, færre kostnader og bedre likviditet. Det betyr en mer effektiv arbeidsdag både administrativt og for den enkelte kortbruker. Vi tilbyr selvvalgt PIN-kode for økt sikkerhet, og ved aktiv bruk av Din Arena er du sikret mot Fraud. 

Med YX Truckkort beregnes kortrabatten ut fra anbefalt listepris for YX Truck. Kortrabatten fastsettes på grunnlag av bilparkens størrelse, volum og bedriftens kundeforhold til YX-Norge. Det avanserte YX Truckkortet kan brukes på YX sine truckanlegg, YX og Uno-X stasjoner uten hurtigfyllende pumpe, samt på 1.500 stasjoner i Norden forøvrig. 

God oversikt

Samlet innkjøp gjennom YX Truck-kjeden og det øvrige nettet av YX stasjoner gir mulighet for ekstra gunstige kortbetingelser. De beste betingelsene får bedriften på automatanleggene i kjeden. Gjennomsnittlig kredittid for kjøp av drivstoff, varer og tjenester er 30 dager og det kan velges mellom autogiro og faktura som gebyrfrie betalingsmåter.

YX Truck bilregnskap inngår i kortsystemet og kan tilpasses organisasjonsstruktur og regnskapsbehov for de enkelte bedrifter og kostnadssteder. YX bistår gjerne med å tilrettelegge kort og regnskaps-rapporter som passer best for behovene slik at bedriftene kan nyte godt av kjøpsspesifikasjoner, statistikker og faktura som gir maksimal oversikt og løpende kontroll med alle kostnader som har innflytelse på driftsøkonomien.

Bruk av YX Truckkort i Sverige

YX Truckkort kan benyttes på Preem stasjoner i Sverige.

For sikkerhetens skyld og for å unngå mulig misbruk av kort, er våre Truckkort ved bestilling kun åpne for bruk på våre stasjoner i Norge.

YX Truckkort kan åpnes for bruk i Sverige dersom din bedrift har behov for det. Du kan selv åpne opp for kjøp i Sverige på vår selvbetjeningsportal Din arena.

Dersom du har spørsmål kan du ta kontakt med din kontaktperson hos YX, eller kundestøtte som kan hjelpe deg.

For sikkerhetsskyld

  1. La aldri kortet være uten tilsyn i kjøretøyet eller i drift.
  2. Behandle kortet som kontanter og ha det alltid med deg.
  3. Husk PIN-koden din og oppbevar den aldri sammen med kortet.
  4. Pass på at PIN-koden ikke kan ses av andre.
  5. Sjekk datoene og drivstoffmengdene på fakturaene regelmessig.  
  6. Rapporter tap av drivstoffkort uansett og umiddelbart.

Bli kunde

Med YX Truckkort får du en fordelsaktig totalpakke. Du får oversiktlig bilregnskap, rabatt på listepris, og tilgang til over 400 stasjoner i Norge der 120 er spesialtilpasset truck. YX Truckkortet er egnet kjøretøy over 3,5 tonn, og kan benyttes på Preem-stasjoner i Sverige og YX i Danmark. I tillegg tilbyr vi AutoPass bombrikker og ferjekort som en del av kundeforholdet hos YX, med enkel administrasjon og løpende oversikt. 

Vilkår

Generelle vilkår for bruk av YX kort.

Les mer

Personvern bedriftskort

Retningslinjer for personvern

Les mer